Pariul zilei – 12.01.2015

Bilet realizat de Pariuri in 12 January, 2015. Postat in Pariul Zilei

Vallecano vs Cordoba (12.01.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de astazi vine din Primera Division, de la ultimul meci al etapei cu numarul 18. Rayo Vallecano va primi vizita celor de la Cordoba, intr-un duel din cea de-a doua jumatate a clasamentului. Cota pronosticului nostru este de 1.67 in oferta Sportingbet.
Vallecano Cordoba
Rayo Vallecano vine dupa victoria obtinuta etapa trecuta, scor 2-1 pe terenul lui Getafe, bifand astfel al saselea succes din acest campionat. Echipa se mentine la jumatatea clasamentului, fiind a 11-a in acest moment, cu 20 de puncte si un golaveraj de 19-32. Rayo ar putea urca doua pozitii in clasament, insa pentru asta are nevoie de trei puncte diseara. Cordoba este una dintre echipele care lupta pentru evitarea retrogradarii. Oaspetii vin si ei dupa o victorie, 2-0 acasa cu Granada, acela fiind abia al doilea succes in primele 17 etape. Proaspat promovata, Cordoba este sub linia de plutire la ora actuala, cu 14 puncte si un golaveraj de 13-27, doar lanterna rosie, Granada, avand un atac mai slab.
Pariuri Vallecano vs Cordoba
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.67

  • Desi balanta nu este extrem de dezechilibrata la acest joc, ne asteptam ca Rayo Vallecano, avand avantajul terenului propriu, sa se impuna in partida de diseara contra nou-promovatei, Cordoba.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!