Meciul zilei – 12.02.2017

Bilet realizat de Pariuri in 12 February, 2017. Postat in Meciul Zilei

Atletico Madrid vs Celta Vigo (12.02.2017) – ora 21:45
meciul zilei2Vicente Calderon ne va oferi unul dintre cele mai interesante meciuri din aceasta seara, Atletico Madrid urmand sa primeasca vizita lui Celta Vigo de la ora 21:45. Partida face parte din cadrul etapei cu numarul 22 in La Liga.
Atletico Madrid Celta Vigo
Atletico Madrid nu s-a ridicat tocmai la nivelul asteptarilor in aceasta editie de campionat, necontand anul acesta in cursa pentru titlu. Elevii lui Simeone ocupa un modest loc cinci in momentul de fata, dar cu o victorie diseara ar urma sa revina pe pozitia a patra. Obiectivul ramane locul trei, pentru care mai lupta Sevilla si Sociedad. Celta Vigo a castigat trei din ultimele patru meciuri de campionat, dar jucatorii au moralul zdruncinat dupa eliminarea din semifinalele cupei. Aspas si compania ocupa doar locul zece in acest moment, desi au fost moment cand au aratat ca merita mai mult. Celta are si o restanta de disputat si cu siguranta va lupta pentru un loc de Europa League pana la final.
Pariuri – Atletico Madrid vs Celta Vigo 
Info pariuri sportive Sub 1,5 goluri in r1 @ 1.44

  • Atletico nu este o echipa de over in general, iar Celta Vigo probabil va incerca sa loveasca pe contra si nu se va deschide prea mult. Ne asteptam la cel putin o prima repriza stransa, cu maximum un gol.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!