Pariul zilei – 12.02.2017

Bilet realizat de Pariuri in 12 February, 2017. Postat in Pariul Zilei

Las Palmas vs Sevilla (12.02.2017) – ora 19:30
pariul zilei2Avem o cota de 1.59 pentru pariul zilei de astazi, 12 Februarie. Ne-am orientat catre Primera Division, acolo unde etapa cu numarul 22 le va pune fata in fata pe Las Palmas si Sevilla. Fluierul de inceput va fi auzit la ora 19:30.
Las Palmas
Sevilla
Las Palmas a oscilat in aceasta editie de campionat, insa ramane o echipa periculoasa, ofensiva, in special pe propria arena. Gazdele nu au pierdut niciodata acasa in acest sezon, iar cu acest lucru se mai poate lauda doar liderul Real Madrid. Las Palmas a invins-o acasa in ultimele doua meciuri pe Sevilla, 1-0 si 2-0. Pe de alta parte, andaluzii au avut un parcurs remarcabil pana acum in Primera Division. Castigatoarea ultimelor trei editii de Europa League este pe un onorabil loc trei momentan, insa se afla intr-o usoara scadere de forma. Sevilla are 43 de puncte si un golaveraj de 43-28, urmarind victoria diseara pentru a tine pasul cu rivalele care luptapentru podium.
Pariuri – Las Palmas vs Sevilla
Info pariuri sportive  Ambele marcheaza @ 1.59

  • Mizam pe un meci deschis, intre doua formatii ofensive si dornice de victorie. Dupa cum spuneam, punctul forte al celor doua tabere este atacul in aceasta stagiune.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!