Meciul zilei – 12.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 11 March, 2016. Postat in Meciul Zilei

Stoke City vs Southampton (12.03.2016) – ora 17:00
meciul zilei2Multe meciuri din etapa 30 in Premier League au fost amanate din cauza sferturilor FA Cup. Totusi avem un meci foarte interesant sambata la ora 17:00 pe Britannia Stadium intre Stoke City si Southampton.
Stoke CitySouthampton
Stoke City este una dintre cele mai in forma echipe ale momentului in EPL, dovada ca a reusit trei victorii si un egal in ultimele patru runde. Formatia de pe Britannia Stadium a ajuns la 43 de puncte, fiind a opta clasata la ora actuala, la doar patru lungimi de Top 6. Stoke a castigat zece puncte in ultimele zece meciuri acasa.Southampton n-a reusit decat patru victorii in cele 14 deplasari sustinute in campania curenta de Premier League. Sfintii sunt pe pozitia a noua la ora actuala, imediat sub Stoke, cu 41 de puncte. Forma acestora a suferit in ultimele saptamani, dovada ca Soton a castigat un singur punct din precedentele trei runde.
Pariuri – Stoke City vs Southampton 
Info pariuri sportive 1X @ 1.46

  • Stoke este intr-o forma de zile mari, plus ca e recunoscuta pentru forta de pe teren propriu. Mizam pe cel putin un egal scos de gazde aici, mai ales ca Soton e in scadere de forma.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,