Pariul zilei – 12.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 11 March, 2016. Postat in Pariul Zilei

Pandurii Tg. Jiu vs Viitorul (12.03.2016) – ora 20:30
pariul zilei2Pentru ziua de sambata am ales pariul zilei din Romania Liga 1, cota de 1.83 fiind una foarte tentanta. Meciul care ne-a atras atentia le va pune fata in fata pe Pandurii Tg. Jiu si Viitorul Constanta, incepand cu ora 20:30.
Pandurii Tg. JiuViitorul Constanta
Gorjenii s-au descurcat excelent in cele patru meciuri de dupa pauza de iarna, bifand trei succese si un egal. De altfel oltenii sunt pe onorabilul loc doi in acest moment, cu 27 de puncte, la doar doua lungimi de liderul Astra Giurgiu si la doua puncte in fata lui Dinamo. Totusi Pandurii Tg. Jiu a bifat doar doua remize si un esec in ultimele trei partide acasa.Viitorul Constanta a sustinut cinci meciuri din postura de echipa oaspete in fata Pandurilor, bifand doar doua egaluri si trei esecuri. Trupa lui Gheorghe Hagi este a cincea in Liga 1 la ora actuala, cu 23 de puncte, la sase in spatele Astrei si fara vreo sansa reala in cursa pentru titlu. Pandurii Tg. Jiu a pierdut doar o deplasare oficiala in ultimele cinci luni de zile.
Pariuri Pandurii Tg. Jiu vs Viitorul
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza – Da @ 1.83

  • Se intalnesc aici doua dintre cele mai ofensive formatii din Romania, asa ca ne asteptam la un meci destul de deschis, cu goluri si de-o parte si de cealalta, cum s-a intamplat si in ultimul meci direct.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,