Meciul zilei – 12.03.2019

Bilet realizat de bonus in 11 March, 2019. Postat in Meciul Zilei

Juventus – Atletico Madrid

Doua dintre formatiile cu cele mai eficiente defensive din Europa sunt Juventus Torino si Atletico Madrid, doua grupari care se afla si printre favoritele la cuceririea trofeului UEFA Champions League si care se vor intalni intr-o confruntare ce va fi prefatata in continuarea acestui articol. Cele doua adversare au oferit in meciul din tur o lupta foarte stransa in care Atletico a reusit doua goluri pe finalul partidei prin reusitele celor doi fundasi centrali din Uruguay, Diego Godin si Jose Gimenez.

Acest avantaj ar putea fi insuficient in returul de la Torino acolo unde Juventus a inregistrat 9 victorii in ultimele 10 partide si a reusit sa marcheze cel putin un gol in toate partidele din acest sezon. Principalul pericol pentru poarta lui Atletico il reprezinta Cristiano Ronaldo, atacantul portughez care a evoluat multi ani in campionatul spaniol pentru Real Madrid si care a reusit sa inscrie deja 19 goluri in campionat pentru Juventus.

Mai trebuie adaugat faptul ca in etapa precedenta gruparea torineza l-a odihnit pe starul portughez si tot a reusit sa se impuna impotriva celor de la Udinese cu scorul de 4-1. Inca nu stim daca Cristano Ronaldo va fi omul decisiv in acesta seara dar putem fi siguri de faptul ca Atletico va pregati foarte bine faza defensiva si varianta de sub 2.5 goluri cotata cu 1.70 reprezinta cel mai indicat pronostic in acest duel in care ambele formatii au sanse la victorie .