Pariul zilei – 12.03.2019

Bilet realizat de bonus in 11 March, 2019. Postat in Pariul Zilei

Manchester City – Schalke

Prima confruntare din optimiile Champions League dintre Manchester City si Schalke a fost castigata de campioana Angliei, iar in returul din aceasta seara trupa antrenata de Jospeh Guardiola mai are de indeplinit o simpla formalitate pentru a obtine calificarea in sferturile competitiei. Agentiile de pariuri o vad pe Schalke ca o victima sigura, dupa infrangerea cu scorul de 3-2 din Germania, sunt foarte putine sanse ca fotbalistii pregatiti de Domenico Tedesco sa evite infrangerea pe terenul celor de la Manchester City.

De altfel, Schalke a ajuns la 4 infrangeri consecutive si avand in vedere situatia din Bundesliga exista tot mai multe nemultumiri legate de metodele antrenorului care a reusit sa termine cu Schalke pe pozitia secunda din editia precedenta a campionatului german.
In vestiarul gazdelor exista o atmosfera mult mai buna dupa ce Manchester City a inregistrat a noua victorie consecutiva si se afla pe primul loc in Premier League, cu un avans de un punct fata de principala urmaritoare, Liverpool.

Foarte multi specialisti se asteapta la o victorie categorica a englezilor, insa Schalke a demonstrat si in meciul din tur ca nu este o echipa care sa se baricadeze in aparare fara nici o tentativa de atac. Asadar, propunem pariorilor sa mizeze pe optiunea peste 3.5 goluri care este cotata cu 1.95 si este o alegere mult mai profitabila decat o victorie a gazdelor de la Manchester City.