Meciul zilei – 11.03.2019

Bilet realizat de bonus in 11 March, 2019. Postat in Meciul Zilei

FCSB – Viitorul Constanta

Liga I ofera astazi microbistilor o partida foarte atractiva intre FCSB si Viitorul Constanta, doua formatii cu obiective diferite care isi vor disputa incepand cu ora 20:30 primul meci din Play-off. FCSB este echipa gazda in aceasta confrutnare si este favorita la obtinerea celor 3 puncte, formatia bucuresteana fiind considerata a fi principala contra-candidata a liderului CFR Cluj.

Dupa finalizarea sezonului normal diferenta dintre primele doua clasate era de 2 puncte, insa dupa victoria celor de la CFR Cluj in meciul cu Sepsi, avantajul campioanei s-a majorat la 5 puncte. Trebuie sa va amintim ca FCSB a terminat in ultimii 4 ani de fiecare data pe pozitia secunda a clasamentului, iar obiectivul principal pentru antrenorul Mihai Teja este castigarea titlului de campioana.

Viitorul Constanta nu are planuri atat de indraznete, dupa ce a obtinut participarea in Play-off chiar in ultima etapa a sezonului normal, Gheorghe Hagi si jucatorii sai se pot considera multumiti daca sezonul urmator formatia constanteana va evolua in Europa League. De altfel, trebuie evidentiat faptul ca singura victorie obtinuta in cele 5 etape din 2019 a fost inregistrata chiar runda precedenta, deci exista o atmosfera buna acum in vestiarul oaspetilor. FCSB a castigat ambele intalniri din prima parte a campionatului si astazi un succes al bucurestenilor cotat cu 1.74 poate reprezenta cea mai buna alegere in ultimul meci din aceasta etapa de Liga I.