Pariul zilei – 11.03.2019

Bilet realizat de bonus in 11 March, 2019. Postat in Pariul Zilei

AS Roma – Empoli

Dupa eliminarea din UEFA Champions League AS Roma se va concentra mai mult pe partidele din campionatul intern, iar in confruntarea cu Empoli trupa din capitala Italiei are foarte multe sanse sa obtina victoria. Inaintea acestei etape exista o diferenta de 3 puncte intre AS Roma si primele 4 echipe din Serie A, iar pentru Claudio Ranieri acesta va fi primul meci pe banca tehnica a romanilor.

In ultimele 5 sezoane AS Roma a terminat de fiecare data in primele 4 clasate, chiar daca nu a castigat nici un trofeu din 2008 aceasta grupare a reprezentat in ultimii ani o contra-candidata serioasa pentru Juventus in lupta pentru titlu. Din pacate, dupa infrangerea cu FC Porto din optimiile Champions League increderea jucatorilor s-a diminuat si exista mai multi fotbalisti importanti care au acuzat probleme medicale.

Chiar si in aceste conditii agentiile de pariuri se astepta la un duel in care AS Roma va domina jocul deoarece nici Empoli nu traverseaza o perioada mai favorabila. Gruparea oaspetilor nu a castigat nici o partida in deplasare in acest sezon si ar fi putin probabil sa reuseasca chiar astazi o surpriza, pe terenul unora dintre cele mai puternice formatii din Serie A. Asadar, o victorie a Romei cotata cu 1.55 reprezinta propunera noastra pentru cei care doresc sa obtina un venit suplimentar in prima zi a saptamanii.