Meciul zilei – 12.04.2019

Bilet realizat de bonus in 12 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Poli Iasi – Dinamo Bucuresti

O partida foarte disputata se asteapta pe stadionul Emila Alexandrescu din Iasi, acolo unde Poli va intalni pe Dinamo Bucuresti, cele doua formatii fiind considerate printre cele mai puternice din grupa de retrogradare. Din cele 4 partide disputate in aceasta faza a campionatului gazdele de la Poli Iasi au obtinut 2 victorii si 2 infrangeri, in timp ce Dinamo Bucuresti are 3 victorii si un singur esec.

Un aspect important poate fi legat de faptul ca trupa cainilor rosii a suferit acea infrangere in singura partida disputata in deplasare, in timp ce Poli Iasi a suferit cele doua esecuri chiar in meciurile de pe teren propriu. Avand in vedere faptul ca in clasament exista o diferenta de doar 2 puncte intre cele doua adversare cu siguranta ca vom avea o confruntare foarte tensionata in care ambele echipe vor incerca sa se impuna.

Totusi, in ultimele 6 partide directe a castigat de fiecare data echipa care evolua pe teren propriu, iar cea mai recenta confruntare s-a terminat cu victoria clara a cainilor rosii cu scorul de 3-0. Eroul acelei intalniri a fost Mattia Montini care a marcat de doua ori in poarta moldovenilor si are sanse mari sa inscrie si astazi. Avand in vedere cat de echilibrat este acest duel noi va propunem sa alegeti varianta de sansa dubla 1X care este cotata cu 1.50 si are mai multe sanse de fi castigtoare.