Pariul zilei – 12.04.2019

Bilet realizat de bonus in 12 April, 2019. Postat in Pariul Zilei

Leicester – Newcastle

In memoria fanilor de la Leicester City va ramane pentru totdeauna performanta din 2015 atunci cand au reusit sa cucereasca singurul titlu din istoria clubului, iar in momentul de fata Leicester se apropie din nou de primele locuri din clasament. Grupara “vulpilor” este antrenata de Brendan Rodgers si se claseaza acum pe pozitia a saptea din campionat cu 47 de puncte acumulate.

Chiar daca diferenta fata de primele 6 clasate este foarte mare, jucatorii de la Leicester spera ca la finalul acestui sezon sa obtina dreptul de participare in Europa League. In ultimele 4 etape acestia au obtinut 4 victorii si vor incerca in duelul de astazi cu Newcastle sa obtina inca un succes in fata propriilor fani.

Va amintim ca Newcastle nu este o echipa care se poate lauda cu rezultate foarte bune in deplasare, cele 2 victorii obtinute din 16 etape disputate pe teren strain ne demonstreaza clar punctele slabe ale oaspetilor de astazi. In cea mai recenta partida managerul Rafael Benitez a utilizat o formula foarte defensiva cu 5 fundasi si un singur atacant, dar tot nu a reusit sa evite infrangerea. Leicester s-a impus si in partida din tur cu Newcastle, iar pariorii care vor miza pe un nou succes al trupei lui Brendan Rodgers vor primi cota 1.70 de la majoritatea agentiilor de pariuri.