Meciul zilei – 12.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 12 June, 2016. Postat in Meciul Zilei

Germania vs Ucraina (12.06.2016) – ora 22:00
meciul zilei2Cel mai tare meci al zilei de duminica la EURO 2016 este cel de la ora 22:00, atunci cand Germania si Ucraina vor fi adversare in Grupa C. Asa cum era de asteptat, nemtii au prima sansa, atat la pariuri, cat si pe hartie.
Germania
Ucraina
Germania se afla printre favoritele la castigarea acestui titlu european, asta dupa ce in urma cu doi ani au devenit campioni mondiali. De atunci echipa a intrat oarecum pe o panta descendenta, dovada si forma din ultimele luni, pierzand de patru ori in precedentele sapte meciuri. Germania are nevoie de un start bun aici pentru moral, dar si pentru a face primul pas catre optimi. De partea cealalta a baricadei se afla selectionata Ucrainei, aceasta fiind intr-o forma foarte buna in 2016. De altfel, ucrainienii au castigat toate cele patru meciuri din acest an si cu siguranta vor emite pretentii la calificarea in optimi. Ultima intalnire directa a avut loc in 2011, intr-un meci amical incheiat 3-3, iar Ucraina a ramas fara victorie in fata Germaniei.
Pariuri – Germania vs Ucraina
Info pariuri sportive Peste 1,5 goluri @ 1.50

  • Atat Rusia, dar mai ales Anglia, se lauda cu o forta ofensiva remarcabila, asa ca avem toate motivele sa mizam pe minimum doua goluri aici, mai ales ca nici una nu exceleaza in defensiva.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,