Pariul zilei – 12.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 12 June, 2016. Postat in Pariul Zilei

Polonia vs Irlanda de Nord (12.06.2016) – ora 19:00
pariul zilei2Polonia va da piept astazi de la ora 19:00 cu Irlanda de Nord in primul meci al Grupei C de la EURO 2016. Se anunta un duel destul de strans, intre doua echipe solide, si nu este exclus sa vedem putine goluri.
Polonia Irlanda de Nord
Polonia are un lot superior din punct de vedere valoric si vine dupa o campania de calificare foarte buna. Totusi Lewandowski si ai lui n-au impresionat in ultimele doua meciuri amicale, nereusind sa treaca de Olanda (1-2) si nici de Lituania (0-0). Cu siguranta polonezii tintesc victoria aici, mai ales ca Irlanda de Nord pare sa fie cel mai lejer adversar. Le va fi greu nord-irlandezilor sa emita pretentii intr- grupa cu Germania, Polonia si Ucraina, insa in calificari au surprins pe toata lumea. Mai exact, acestia au castigat grupa din care faceau parte, terminand peste Romania, Ungaria, Finlanda sau Grecia. Ultimele doua meciuri directe cu Polonia, ambele in 2009, le-au adus un egal si o victorie.
Pariuri – Polonia vs Irlanda de Nord
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.70

  • Irlanda de Nord nu este o formatie deloc usor de depasit, iar Polonia nu va avea o misiune usoara. Ne asteptam ca in final superioritatea polonezilor sa se vada totusi si pe tabela de marcaj.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,