Pronostic – Brazilia vs Peru – 13.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 12 June, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Brazilia vs Peru – 13.06.2016

Pronostic - Brazilia vs Peru - 13.06.2016La noapte, incepand cu ora 03:30, ora Romaniei, vom avea un super meci de la Copa America, acolo unde Brazilia si Peru se intalnesc in meciul primelor clasate din Grupa B.

Brazilia a inceput cu o remiza alba turneul, contra celor din Ecuador, dupa care s-au descatusat in fata lui Haiti, castigand cu 7-1. Coutinho si compania s-ar multumi aici si cu un rezultat de egalitate, rezultat care le-ar asigura prezenta in faza eliminatorie de la Copa America. Echipa vine dupa opt meciuri la rand fara infrangere, perioada in care a bifat patru victorii si patru rezultate de egalitate.

Peru se prezinta aici dupa o serie buna de rezultate, dovada ca in ultimele patru partide a inregistrat trei succese si un egal. Aceasta are nevoie de un rezultat bun aici, altfel va depinde de rezultatul meciului dintre Ecuador si Haiti, acolo unde ecuadorienii sunt mari favoriti. Peru a pierdut ultimele trei dueluri directe cu Brazilia, doua dintre ele chiar anul trecut, scor 1-2 si 0-3, pornind clar cu a doua sansa si in meciul de la noapte.

 

Pronostic: 1 @ 1.44
Am ales sa nu riscam prea mult pe acest meci, insa ne asteptam totusi ca Brazilia sa-si confirme superioritatea, mai ales o infrangere aici ar putea insemna in mare masura eliminarea de la Copa America.

Tags: