Pronostic – Turcia vs Croatia – 12.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 12 June, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Turcia vs Croatia – 12.06.2016

Pronostic - Turcia vs Croatia - 12.06.2016Modric si colegii sai din nationala Croatiei vor da piept cu Turcia astazi de la ora 16:00 in primul meci al zilei programat la EURO 2016.

Turcii sunt vazuti cu sansa a doua de toate agentiile de pariuri, insa in ultimele luni au aratat o forta remarcabila, dovada ca au pierdut o singura data in ultimele 15 meciuri disputate. Echipa tinteste calificarea de pe primele doua locuri, insa si locul poate duce in faza optimilor de finala. Arda Turan si Calhanoglu par sa fie oamenii de baza ai turcilor, ambii fiind anuntati in primul 11 pe cele doua flancuri.

Croatia are individualitati mai bune la prima vedere, cu jucatori de la Real Madrid, Barcelona, Juventus si nu numai. Echipa vine dupa o serie foarte buna de rezultate, dovada ca a inregistrat sase victorii si un egal in ultimele sapte partide disputate. Croatii au un atac redutabil, iar in ultimul meci au umilit selectionata de amatori din San Marino, scor 10-0, fiind un antrenament foarte bun inainte de acest turneu final.

Pronostic: Ambele marcheaza – Da @ 2.10
Ne asteptam ca atat Turcia, cat si Croatia, sa forteze victoria aici, fiind probabil un duel decisiv in cursa pentru locul doi. Mizam pe un meci frumos in care ambele tabere vor izbuti sa marcheze in aceasta dupa-amiaza.

Tags: