Meciul zilei – 12.06.2019

Bilet realizat de bonus in 12 June, 2019. Postat in Meciul Zilei

Croatia U21 – Danemarca U21

Una dintre partidele amicale cele mai interesante va fi intre doua selectionate Under 21 care au in componenta mai multi jucatori talentati care pot decide rezultatul final al acestei intalniri. Reprezentativa sub 21 de ani a Croatiei este pregatita de Nenad Gracan si se poate lauda cu mai multi tineri care deja au confirmat la cluburi importante din Europa. Printre acestia ii vom aminti pe Filip Benkovic de la Celtic Glasgow, Kristijan Bistrovic de la CSKA Moscova si Josip Brekalo care evolueaza pentru Wolfsburg.

Calitatea jucatorilor croati a fost demonstrata si in cea mai recenta partida in care selectionata de tineret a Croatiei a terminat la egalitate cu scorul de 2-2 pe terenul Italiei. Si in lotul Danemarcei se afla cateva nume care merita urmarite, Jacob Bruun Larsen de la Borussia Dortmund, Mathias Jensen de la Celta Vigo sau Rasmus Kristensen de la Ajax sunt doar cativa dintre fotbalistii care pot evolua in aceasta confruntare pentru Danemarca.

La fel ca si adversara de astazi, Danemarca a obtinut o victorie stralucita in confruntarea cu Franta, o adversara net superioara Croatiei. Agentiile de pariuri acorda cote echilibrate celor doua formatii, dar noi va indicam sa mizati pe varianta de peste 2.5 goluri cotata cu 1.85 deoarece ne asteptam la un meci foarte spectaculos, chiar daca este doar o partida amicala.