Pariul zilei – 12.06.2019

Bilet realizat de bonus in 12 June, 2019. Postat in Pariul Zilei

Hermannstadt – Universitatea Cluj

Returul barajului pentru Liga I nu ar trebui sa ofere pariorilor foarte multe surprize, gazdele de la Hermannstadt ar trebui doar sa conserve avantajul din tur pentru a evolua si sezonul urmator in primul esalon al fotbalului romanesc. Daca analizam mai atent cele doua grupari vom observa o serie de asemanari dar si foarte multe diferente, in primul rand trebuie sa evidentiem faptul ca Hermannstadt este un club nou aparut pe scena fotbalului din Romania, in timp ce Universitatea Cluj este un club foarte vechi cu multi fani.

Ambele formatii au urmat un traseu ascendent in ultimii ani, reusind sa ajunga aici dupa ce au evoluat in Liga a treia si Liga secunda si mai trebuie sa mai notam faptul ca ambele formatii au in componenta cativa jucatori cu multa experienta.
Pentru Hermannstadt a contat foarte mult golurile marcate de atacantul congolez Juvhel Tsoumou, dar si siguranta din aparare oferita de Alexandru Matel si Daniel Tatar.

Ehipa sibiana a reusit sa provoace o infrangere Univeristatii Cluj dupa ce “sepcile rosii” au inregistrat o luna completa fara nici un esec. Probabil ca entuziasmul clujenilor s-a mai diminuat dupa rezultatul din tur, dar cea mai recomandata alegere pentru pariori ramane optiunea sub 2.5 goluri cotata cu 1.70 deoarece sibienii nu vor risca foarte mult in ofensiva.