Meciul zilei – 12.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 October, 2014. Postat in Meciul Zilei

Austria vs Muntenegru (12.10.2014) – ora 17:30
meciul zilei2Derby-ul etapei a treia din preliminariile Euro 2016 in Grupa G va avea loc diseara intre Austria si Muntenegru, doua vecine de clasament, despartite doar de golaveraj la ora actuala. Fluierul de start se va auzi la ora 19:00, si trebuie precizat ca duelul de diseara este primul din istorie intre cele doua selectionate.
Austria Muntenegru
Fara infrangere dupa cinci meciuri jucate in 2014, Austria are toate motivele sa spere la o victorie. Gazdele au bifat o victorie cu Moldova si un egal in fata Suediei pana acum, iar cele patru puncte si golaverajul de 3-2 ii plaseaza pe acestia pe locul trei. Victoria este singura optiune pentru Austria daca doreste sa isi mareasca considerabil sansele la locul secund ce duce direct la Europeanul din Franta. Pe de alta parte, Jovetic, Vucinic si compania afla pe pozitia secunda in momentul de fata, avand patru puncte si un golaveraj de 2-0 dupa victoria in fata Moldovei si remiza rusinoasa de acum trei zile in Liechtenstein contra unei selectionate de amatori. Oaspetii vin in Austria sa nu piarda, insa la cum au aratat in ultimele deplasari cu siguranta nu vor avea o misiune usoara diseara.
Pariuri Austria vs Muntenegru
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.75

  • Se intalnesc doua formatii destul de echilibrate din multe puncte de vedere. Mizam totusi pe victoria gazdelor, austriecii avand avantajul terenului propriu, iar acasa au pierdut o singura data in ultimii doi ani de zile, pe cand oaspetii au castigat o singura deplasare din ultimul an si jumatate.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , ,