Pariul zilei – 12.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

Barnsley vs Bradford (12.10.2014) – ora 17:00
pariul zilei2In dupa amiaza zilei de astazi, incepand cu ora 17:00, va avea loc partida dintre Barnsley si Bradford, partida din cadrul etapei a 12-a din Anglia League One. Pariul zilei de azi l-am ales de la acest joc, iar Sportingbet ofera o cota de 1.85 pentru recomandarea noastra.
Barnsley Bradford
Barnsley vine dupa victoria din meciul trecut, abia a treia din acest campionat, iesind astfel din zona fierbinte a clasamentului. Gazdele au totusi si un meci restant de disputat, astfel ca dupa zece partide acestia au adunat doar 12 puncte si un golaveraj de 14-16. Cu astfel de cifre, Barnsley ocupa doar pozitia a 17-a in clasament, pornind usor ca favorita la pariuri, cu o cota de 2.45. De partea cealalta a baricadei se afla Bradford, echipa care se bate la un loc de play-off in aceasta stagiune. De altfel, oaspetii au nevoie de o victorie pentru a urca pe locul patru, sau de un egal pentru a intra in primele sase. La ora actuala Bradford este a saptea, cu 18 puncte si un golaveraj de 15-11, venind dupa patru etape consecutive in care nu a simtit gustul esecului.
Pariuri Barnsley vs Bradford
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.85

  • Avand in vedere ca se intalnesc doua echipe echilibrate, fara atacuri de senzatie si fara defensive foarte slabe, mizam pe maxim doua reusite, asa cum s-a intamplat si in patru din ultimele cinci jocuri directe, desi acestea nu au avut loc tocmai recent.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , ,