Meciul zilei – 12.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 December, 2014. Postat in Meciul Zilei

Hoffenheim vs Frankfurt (12.12.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Hoffenheim si Frankfurt vor fi puse fata in fata astazi de la ora 21:30, ora Romaniei, in primul duel al celei de-a 15-a etape din Germania Bundesliga. Cotele nu sunt foarte dezechilibrate, insa balanta este usor inclinata in favoarea gazdelor la prima vedere.
Hoffenheim Frankfurt
Dupa un inceput formidabil de campionat in care s-a aflat chiar si pe primele pozitii din clasament, Hoffenheim a cazut brusc, iar in ultimele cinci etape a pierdut de patru ori, acestea fiind de altfel si singurele esecuri ale stagiunii. Echipa gazda a ajuns sa aiba un golaveraj negativ, 21-22, iar cele 20 de puncte o plaseaza pe locul opt, la doua lungimi de pozitia a sasea si la tot atatea de Top 4. Frankfurt se afla pe o panta ascendenta, venind dupa trei victorii consecutive si depasind-o astfel pe Hoffenheim. Oaspetii au ajuns pe locul sapte si au 21 de puncte, plus ca si golaverajul este mai bun, 27-26. Problema principala a celor de la Eintracht ramane defensiva, cea mai slaba din primele 14 clasate in acest moment, cu o medie de aproape doua goluri incasate pe meci.
Pariuri Hoffenheim vs Frankfurt
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.40

  • Cota pentru acest pariu este mai mica decat ne-am fi asteptat, dar merita incercata. Ambele echipe au atacuri bune, cu un total de 48 de goluri marcate in 14 etape scurse, plus ca ambele au si ceva probleme in jocul defensiv.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!