Pariul zilei – 12.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 December, 2014. Postat in Pariul Zilei

Almeria vs Real Madrid (12.12.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, 12 Decembrie, vine din Primera Division, mai exact de la partida care va deschide etapa a 15-a in campionatul spaniol. Almeria va da piept cu Real Madrid, iar noi ne-am orientat catre o cota de 1.77 la ora actuala.
Almeria Real Madrid
Almeria traverseaza o perioada dificila, fiind cea mai iesita din forma echipa din Primera Division, cu un egal si patru esecuri in precedentele cinci etape. Gazdele se lupta in actuala stagiune sa evite din nou retrogradarea, insa in acest stil va avea o misiune grea. La ora actuala Almeria are zece puncte si este a 17-a clasata, doar golaverajul tinand-o deasupra zonei rosii. Daca Almeria este cea mai iesita din forma echipa a momentului, Realul este cea mai puternica, pe val, cu 19 succese in ultimele 19 meciuri oficiale. Cele 36 de puncte si golaverajul de-a dreptul uimitor, 51-12, ii plaseaza pe galactici pe pozitia fruntasa, la doua lungimi deasupra Barcei si la patru peste campioana en-titre, Atletico Madrid.
Pariuri Almeria vs Real Madrid
Info pariuri sportive: Real Madrid -2.0 HA @ 1.77

  • Intre cele doua cluburi exista o diferenta clara si enorma in acest moment, diferenta inclinata in favoarea madrilenilor. Mizam pe victoria acestora la minim trei goluri diferenta, iar in cazul in care se vor impune la doua goluri, pariul va primi cota 1.00.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!