Meciul zilei – 13.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 13 January, 2014. Postat in Meciul Zilei

Villarreal vs Sociedad (13.01.2014) – ora 23:00
meciul zilei2Am considerat ca cel mai tare meci de azi, 13 Ianuarie, este cel dintre Villarreal si Real Sociedad, ultimul meci din turul campionatului spaniol. Partida va avea loc de la ora 23:00, iar miza este una mare, echipele luptand chiar pentru pozitia a patra in acest sezon.
Ultimele trei confruntari directe s-au incheiat la egalitate, scor 1-1 de doua ori si 0-0 in urma cu patru zile in Cupa Regelui.
VillarrealSociedad
Villarreal, o formatie nou-promovata in acest sezon, pare hotarata sa revina in fotbalului european, iar dupa 18 etape este a sasea in clasament, cu 31 de puncte si un golaveraj de 32-20. Submarinul galben are un punct in minus fata de locul cinci ocupat de adversara de azi, si cinci puncte in minus fata de Bilbao, echipa de pe patru, dar care a jucat deja in aceasta runda.Real Sociedad pe de alta parte nu trebuie sa piarda acest joc pentru a ramane pe locul cinci si in stransa lupta cu Bilbao pentru pozitia a patra. Bascii sunt intr-o forma de zile mari, cu cinci victorii in ultimele cinci jocuri de campionat, fiind singurii din La Liga care se pot lauda cu aceasta performanta in momentul de fata. Oaspetii au 32 de puncte si un golaveraj de 35-23.
Pariuri Villarreal vs Sociedad
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.67

  • Se intalnesc doua dintre cele mai puternice formatii ale Primerei Division, de la podium in jos. Ambele lupta pentru un loc de cupa europeana, si chiar pentru locul patru de UCL. Bazandu-ne pe forta ofensiva a celor doua, ne asteptam la goluri in ambele porti.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!