Pronostic – Steaua vs Nurnberg – 14 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 13 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Steaua – Nurnberg
pronostic steaua nurnbergAsemeni celorlalte echipe romanesti, Steaua incepe pregatirea din aceasta iarna cu un amical tare impotriva ultimei clasate din Bundesliga, Nurnberg. Echipa nemteasca nu a castigat niciun meci in actuala editie de campionat, in vreme ce Steaua, dimpotriva, nu a pierdut nici macar o intalnire contand pentru Liga 1, editia 2013-2014.

Meciul incepe de la ora 19:00, in direct pe Digisport, dar si in oferta casei de pariuri online Unibet.

Cel mai interesant transfer al Stelei in perioada de mercatto il reprezinta fara doar si poate Claudiu Keseru, un varf atipic in comparatie cu ceilalti atacanti pe care ii propune echipa campioana la ora actuala, Kapetanos, Piovaccari sau Alexandru Tarnovan.

Comparativ cu ceea ce se intampla in trecut, cand Laurentiu Reghecampf prefera meciuri amicale cu echipe mai slab clasate, asa numiti sparring-partneri de catre presa de specialitate. In aceasta iarna, insa, lucrurile par ceva mai asezate, tinand cont ca Steaua a fost la un pas sa parafeze un amical in compania Malagai.

Chiar daca ocupa penultimul loc in clasamentul la zi din Bundesliga, Nurnberg este usor favorita la castigarea acestei partide test. Aceeasi casa de pariuri online Unibet ne propune o cota de 2.25 in schimbul unei victorii a nemtilor, in timp ce Steaua este recompensata cu o cota de 2.75. In cazul unui rezultat de egalitate, pariorii vor avea ocazia sa isi tripleze veniturile (3.30).

Potrivit statisticilor, Steaua si Nurnberg nu s-au mai incrucisat in ultimii ani, intrebarea care se pune acum fiind cea a formei sportive in care se gasesc cele doua combatante. Cu un preparator neamt in frunte, Steaua s-a miscat vizibil mai bine in ultimele luni, dominandu-si in mod constant adversarii pe care i-a intalnit in campionat. Calitatea jucatorilor, dublata de o pregatire fizica optima, aceasta pare sa fi fost reteta de succes aplicata de Laurentiu Reghecampf inca de la inscaunarea sa ca antrenor principal al echipei etalon a Romaniei.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO