Meciul zilei – 13.02.2019

Bilet realizat de bonus in 13 February, 2019. Postat in Meciul Zilei

Tottenham – Dortmund

In faza optimiilor UEFA Champions League inca avem multe echipe spectaculoase care practica un joc ofensinv indiferent de adversara intalnita, iar doua dintre aceste echipe sunt Tottenham si Borussia Dortmund. Gazdele acestei intalniri sunt englezii de la Tottenham, o formatie care a inregistrat deja 3 victorii consecutive si care va incerca sa profite de avantajul terenului propriu pentru a obtine o victorie la o diferenta cat mai mare de scor.

In faza grupelor trupa engleza a avut parte de adversare foarte dificile: FC Barcelona, Inter Milano si PSV fiind echipele cu care Tottenham s-a confruntat pentru a ajunge in optimi. Gazdele acestei intalniri au obtinut doar 2 victorii in faza grupelor, in timp ce Borussia Dortmun a suferit o singura infrangere si a castigat grupa din care mai facea parte Atletico Madrid, Club Brugge si AS Monaco.

Cele doua adversare s-au intalnit si in editia precedenta de UEFA Champions League, tot in faza grupelor, iar Tottenham a reusit atunci sa castige ambele confruntari, iar in 2016 s-au intalnit in optimiile Europa League si formatia germana s-a impus in ambele manse. Borussia Dortmund este in acest moment lider in campionatul Germaniei, dar in confruntarea de astazi va propunem sa mizati pe un succes obtinut de Tottenham, acest pronostic este cotat cu 2.30 si va face returul de la Dortmund mult mai interesant.