Pariul zilei – 13.02.2019

Bilet realizat de bonus in 13 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Ajax Amsterdam – Real Madrid

Una dintre cele mai surprinzatoare echipe din optimiile UEFA Champions League este Ajax Amsterdam, o formatie compusa din jucatori tineri si ambitiosi care astazi vor evolua impotriva celor de la Real Madrid, campioana Europei din sezoanele precedente.
In ultimele 2 deplasari lancierii au suferit doua infrangeri care au mai diminuat din elanul echipei, dar in ceea ce priveste meciurile oficiale de pe teren propriu Ajax a inregistrat 6 meciuri consecutive in care a marcat cel putin 3 goluri.

Partida de astazi va fi mult mai dificila pentru jucatorii pregatiti de Erik ten Hag deoarece Real Madrid este net superioara din punct de vedere al calitatii fotbalsitlor. Precedentele doua partide ale galacitcilor au fost impotriva rivalelor FC Barcelona si Atletico Madrid, ambele meciuri au fost in deplasare si Real Madrid a reusit sa obtina un egal pe terenul Barcelonei si o victorie cu Atletico. Nu ar fi nici o surpriza daca trupa lui Santiago Solari va incerca sa castige si acest meci pentru a transa calificarea inca din prima mansa.

Cele doua cluburi participa constant in cupele europene si au existat multe intalniri directe, dar in ultimele 6 partide formatia spaniola s-a impus la cel putin doua goluri diferenta. Nu putem anticipa exact diferenta de scor, dar va putem recomanda sa mizati pe victoria galacitilor care este cotata cu 1.85 si le va creste sansele de calificare in sferturile competitiei.