Meciul zilei – 13.04.2019

Bilet realizat de bonus in 13 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

AC Milan – Lazio Roma

Cursa pentru primele 4 locuri din Serie A devine tot mai interesanta pe acest final de sezon deoarece diferenta dintre echipe se diminueaza si orice punct poate conta enorm la finalul sezonului. Un meci crucial va avea loc in aceasta seara pe San Siro, acolo unde AC Milan va incerca sa isi apere pozitia impotriva formatiei Lazio Roma, una dintre candidatele la un loc in UEFA Champions League.

Inaintea acestei etape milanezii ocupau a patra pozitie din campionatul italian cu 52 de puncte, in timp ce Lazio se afla pe locul 7 cu 3 puncte mai putin. In aceasta lupta pentru o participare in Champions League se mai afla AS Roma, Atalanta si Torino, iar in cele 7 etape ramase de disputat este posibil sa mai avem rezultate surprinzatoare. AC Milan traverseaza o perioada foarte dificila, ultimul succes al fotbalistilor lui Gennaro Gattuso a fost obtinut in urma cu o luna atunci cand reuseau sa se impuna in deplasarea de la Chievo Verona, ultima clasata din Serie A.

Nici Lazio nu se poate lauda cu foarte multe rezultate importante in perioada recenta, iar faptul ca in ultima confruntare directa s-a terminat la egalitate ne demonstreaza diferentele mici dintre cele doua adversare. Pentru pariori cea mai inspirata alegere poate fi varianta de sub 2.5 goluri marcate cotata cu 1.80 deoarece trebuie sa ne asteptam la un duel foarte strans si tensionat.