Pariul zilei – 13.04.2019

Bilet realizat de bonus in 13 April, 2019. Postat in Pariul Zilei

Huesca – FC Barcelona

Unul dintre cele mai dezechilibrate partide de astazi va avea loc in campionatul Spaniei, acolo unde campioana din ultimul sezon, FC Barcelona, va intalni pe Huesca, ultima clasata din La Liga. In mod normal se asteapta ca cea mai iubita grupare catalana sa se impuna fara probleme, insa este foarte posibil ca antrenorul Ernesto Valverde sa menajeze cei mai importanti fotbalisti pentru returul cu Manchester United din sferturile UEFA Champions League.

Pariorii trebuie sa fie constienti de faptul ca FC Barcelona a avut un program incarcat in 2019 dar nu a suferit nici o infrangere de pe data de 23 ianuarie, deci moralul din vestiarul oaspetilor este foarte ridicat. Ca o comporatie fata de adversara de astazi, trebuie sa observam seria de 5 meciuri consecutive in care Huesca nu a reusit nici o victorie. De altfel, trupa condusa de Francisco Rodriguez a inregistrat doar 3 victorii pe teren propriu in acest sezon si a fost invinsa in 7 din cele 15 partide gazduite pe Estadio El Alcoraz.

Ar fi o mare surpriza daca FC Barcelona nu va castiga acest meci, chiar si in conditiile in care vor juca mai multi jucatori de rezerva, deci va invitam sa profitati de cota 1.90 pe care agentiile de pariuri o acorda in cazul unui succes al liderului campionatului spaniol.