Meciul zilei – 13.05.2019

Bilet realizat de bonus in 13 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Bologna – Parma

Ultimele etape ale campionatului italian vor fi decisive pentru Bologna si Parma, doua formatii care se lupta pentru mentinerea in primul esalon al fotbalului itaian. Aceasta partida se va disputa pe Stadio Renato Dall’Ara, deci Bologna este avantajata sa obtina o victorie care sa puna capat seriei de 5 meciuri consecutive fara infrangere pentru Parma. Echipa oaspetilor se poate lauda cu o singura victorie in ultimele 10 partide deoarece in precedentele 5 etape fotblistii pregatiti de Roberto D’Aversa au inregistrat 5 rezultate de egalite.

Chiar daca multi pariori ar fi tentati sa mizeze pe inca o remiza obtinuta de Parma, nu trebuie sa uitam ca Bologna are 5 victorii consecutive obtinute pe teren propriu, iar ultima adversara care a reusit sa se impuna pe acest stadion este chiar Juventus Torino, campioana din Serie A.

In ultima etapa Bologna a fost invinsa cu greu de AC Milan, ceea ce inseamna ca trupa antrenata de Sinisa Mihajlovic trece printr-o perioada favorabila si va fi dificil pentru Parma sa obtina cel putin un punct. Din pacate gazdele de astazi nu vor conta pe Andrea Poli, un mijlocas foarte important in jocul ofensiv practicat de Bologna, dar chiar si in aceste conditii victoria gazdelor cotata cu 1.80 reprezinta cel mai indicat pronostic al acestei partide.