Pariul zilei – 13.05.2019

Bilet realizat de bonus in 13 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Viitorul Constanta – Astra Giurgiu

Una dintre formatiile romanesti care spera la o calificare in Liga I este Viitorul Constanta, fosta campioana a Romaniei va avea astazi de sustinut un duel impotriva Astrei Giurgiu, viitoare adversara din finala Cupei Romaniei. Ambele formatii isi propun sa castige Cupa si sa reprezinte Romania in urmatoarea editie de Europa League, dar Viitorul Constanta are sansa sa obtina calificarea in cupele europene si daca termina pe a treia pozitie din clasament.

Inaintea acestei etape constantenii se aflau pe locul 4 la doar 3 puncte diferenta fata de Universitatea Craiova. In cazul in care Viitorul se va impuna astazi va urma deplasarea de la Craiova in care este necesar un rezultat de egalitate pentru a asigura trupei antrenate e Gheorghe Hagi participarea in cupele europene. Trebuie sa mai specificam faptul ca Viitorul este singura echipa care a provocat o infrangere celor de la FCSB in faza de Play-off si mai trebuie sa evidentiem faptul ca echipa constanteana are una dintre cele mai productive ofensive din Liga I.

Un alt aspect de care pariorii trebuie sa tina cont este faptul ca Astra a suferit 7 infrangeri din cele 8 etape disputate in Play-off si nici astazi giurgiuvenii nu sunt foarte motivati sa castige. Luand la cunostinta aceste detalii va invitam sa mizati pe succesul constantenilor pentru o cota de 1.70, cel mai indicat pronostic al ultimului meci din aceasta etapa de Liga I.