Meciul zilei – 13.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 June, 2014. Postat in Meciul Zilei

Sligo Rovers vs Derry City (13.06.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Sezonul trecut acest meci putea fi considerat un derby pentru locurile fruntase din Irlanda, insa acum e doar un duel de mijlocul clasamentului. Sligo va da piept cu Derry de la ora 21:45 in cea de-a 16-a etapa a campionatului din Irlanda.
Derry City a castigat cu 1-0 precedentele doua confruntari directe, insa acum situatia este schimbata destul de mult.
Sligo Rovers Derry City
Venind dupa eliminarea din Cupa Irlandei, Sligo Rovers nu a mers bine nici in ultimele doua etape de campionat, bifand doua infrangeri mai exact, pierzand contactul cu podiumul. La ora actuala gazdele se afla pe pozitia a patra cu 21 de puncte si un golaveraj de 21-13 fiind echipa cu cea mai solida defensiva din campionat, la egalitate cu Shamrock si Cork. Derry City nu are cu ce se lauda pana acum, dovada ca dupa 15 etape scurse echipa a bifat doar trei victorii si se afla pe un dezamagitor loc opt, cu 16 puncte in dreptul ei, dar si un golaveraj pe masura, de 12-18. De precizat faptul ca doar lanterna rosie, Athlone, dispune de un atac mai ineficient, cu numai 11 reusite. Derry e fara victorie in sapte deplasari.
Pariuri Sligo Rovers vs Derry City 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.67

  • Desi nu a rupt gura targului in acest campionat, mizam totusi pe victoria lui Sligo, avand in vedere caderea lui Derry City din actuala stagiune, avand mari probleme in atac, dupa cum am precizat si anterior.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,