Pariuri Sportive – Chile vs Australia – 14.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Chile vs Australia (14.06.2014) – ora 01:00
Vineri noapte, sau sambata dimineata mai bine zis, incepand cu ora 01:00, va avea loc partida din Grupa B de la Cupa Mondiala dintre Chile si Australia, sud-ameicanii fiind mari favoriti.
Ultima data cand cele doua formatii s-au intalnit a fost intr-un meci de pregatire disputat in 2002, chilienii impunandu-se atunci cu 2-1 acasa.
Chile Australia
Vidal si compania au castigat cele doua meciuri amicale dinaintea Cupei Mondiale, 3-2 contra selectionatei din Egipt si 2-0 in fata Irlandei. Intr-o grupa cu Olanda si Spania va favorite certe, Chile pleaca cu sansa a treia, insa un start bun la acest turneu ar putea fi decisiv, astfel ca victoria este singura optiune in duelul cu Australia. Ramane de vazut daca sud-americanii isi vor respecta statutul de mari favoriti in acest joc. Australia de cealalta parte este outsider clar in Grupa B, putini fiind cei care se asteapta ca echipa sa faca vreun punct in aceasta grupa infernala. Fara victorie in 2014 dupa trei partide disputate, Cahill si colegii sai au obtinut un egal, 1-1 cu Africa de Sud, la care se adauga infrangerea din Martie, 3-4 in fata Ecuadorului lui Valencia si esecul de acum o saptamana, scor 0-1 cu Croatia.
Pariuri Chile vs Australia
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.45

  • La acest duel mizam pe victoria chilienilor, net superiori din orice punct de vedere am privi datele problemei. Vidal si compania nu isi permit pasi gresiti in fata unei echipe mult mai slab cotate, precum Australia.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,