Pariuri Sportive – Start vs Rosenborg – 12.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Start vs Rosenborg (12.06.2014) – ora 19:00
In aceasta seara de la ora 19:00 va avea loc partida dintre Start si Rosenborg, partida ce face parte din cadrul etapei cu numarul 13 in Norvegia Tippeligaen, cotele fiind destul de echilibrate.
Rosenborg a reusit trei victorii si doua rezultate de egalitate in fata adversarilor de azi in ultimii patru ani de zile, iar in patru din aceste cinci dueluri am avut parte de goluri in ambele porti.
Start Rosenborg
Start se lupta in acest sezon sa se salveze de la retrogradare, iar victoria de etapa trecuta, 2-1 pe terenul lui Stabaek ii da sperante. Gazdele au urcat pe locul 12 cu tot atatea puncte si un golaveraj de 15-20, fiind la patru puncte peste locul de baraj si tot atatea puncte deasupra locurilor ce retrogradeaza direct. O singura victorie au cei de la Start in cinci meciuri disputate acasa. Rosenborg da semne de revenire dupa un inceput ezitant de campionat, iar victoria de runda trecuta a dus echipa pe locul cinci, la doar doua puncte de podium. Totusi diferenta de noua puncte fata de liderul Molde face ca Rosenborg sa traga sperante tot mai mici la titlu in actuala stagiune. Golaverajul de 22-16 reliefeaza probleme defensive ale oaspetilor.
Pariuri Start vs Rosenborg
Info pariuri sportive: X2 @ 1.53

  • Am mizat in acest meci pe un rezultat favorabil oaspetilor, Rosenborg fiind echipa superioara la orice capitol. Ne asteptam astfel ca oaspetii sa obtina cel putin un rezultat de egalitate in aceasta deplasare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,