Meciul zilei – 13.06.2019

Bilet realizat de bonus in 13 June, 2019. Postat in Meciul Zilei

Chile U23 – China U23

La Turneul de la Toulon evolueaza si nationalele olmpice din Chile si China si chiar daca cele doua reprezentative se vor lupta astazi pentru locul 7 din clasament este foarte probabil sa vedem doua echipe spectaculoase. Selectionata chiliana se remarca prin tehnica si driblingurile jucatorilor, este foarte bine cunoscuta capacitatea jucatorilor sud-americani de a oferi faze spectaculoase iar in nationala Under 23 sunt cativa fotbalisti care pot decide rezultatul final.

Printre cei mai promitatori tineri se remarca Angelo Araos si Gabriel Suazo. Majoritatea fotbalistilor chilieni evolueaza in campionatul propriu si ar trebui ca acest lucru sa ii ajute sa inchege mai bine fazele ofensive. Spre deosebire de adversara de astazi, selectionata sub 23 de ani a Chinei nu are o mentalitate individualista, spiritul de echipa si efortul colectiv sunt principalele puncte tari ale formatiei asiatice care a mai invins la acest turneu reprezentativa Under 23 din Bahrain cu scorul de 4-1.

Trebuie apreciat ca in precedentul meci chinezii au pierdut doar cu 1-0 impotriva Mexicului, o echipa net superioara care se aseamana din multe puncte de vedere cu nationala din Chile. Probabil ca chinezii vor alerga si se vor lupta pana in ultimul minut, dar avantajele chilienilor sunt mai importante, deci o victorie a sud-americanilor cotata cu 1.45 este recomandarea noastra pentru cei care doresc sa parieze.