Pariul zilei – 13.06.2019

Bilet realizat de bonus in 13 June, 2019. Postat in Pariul Zilei

Egipt – Tanzania

Chiar si cand nu sunt programate meciuri in cele mai impotrante competitii ale fotbalului pariorii inspirati isi pot gasi pronosticuri profitabile chiar si din cele mai exotice locuri de pe mapamond. Astazi, la rubrica Pariul Zilei vom expune cele mai importante detalii legate de intalnirea amicala dintre Egipt si Tanzania, un duel foarte dezechilibrat de care pariorii pot profita.

Cele doua selectionate se pregatesc pentru Cupa Africii pe Natiuni, o competitie care va incepe la sfarsitul lunii iunie si pe care egiptenii au sanse reale sa o castige. Selectionata pregatia de mexicanul Javier Aguirre nu a mai pierdut un meci pe teren propriu si diferentele dintre Egipt si Tanzania sunt evidente. Egipt a castigat de 7 ori Cupa Africii si are in componenta cativa fotbalisti care evolueaza in cele mai puternice campionate din lume.

Astfel, fanii egipteni se asteapta ca Ahmed Elmohamady, Mohamed Elneny sau Ahmed Hegazy sa isi aduca contributia la rezultatele bune anticipate in aceasta vara. Totusi, cel mai important nume din lotul egiptean ramane Mohamed Salah, un fotbalist care a reusit in acest an sa castige UEFA Champions League cu Liverpool si este considerat cel mai bun fotbalist al acestui sezon. Chiar daca selectionerul egiptean nu va folosi cei mai renumiti jucatori din lot, pariorii ar trebui sa mizeze pe varianta peste 2.5 goluri cotata cu 1.60 deoarece echipa egipteana este suficient de puternica sa castige acest duel la o diferenta mare de scor.