Meciul zilei – 13.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 July, 2014. Postat in Meciul Zilei

Shamrock vs Dundalk (13.07.2014) – ora 18:00
meciul zilei2Unul dintre meciurile interesante ale zilei de azi este cel dintre Shamrock si Dundalk, cele doua tabere urmand sa fie adversare in campionatul Irlandei de fotbal, fluierul de start urmand sa fie adt la ora 18:00. In precedentele patru jocuri directe Dundalk s-a impus de trei ori, la care se adauga si remiza, 2-2, in Aprilie anul acesta.
Shamrock Dundalk
Shamrock este intr-o forma foarte buna, dovada ca vine dupa patru etape in care a reusit sa castige trei meciuri, apropiindu-se de podium. Cele 37 de puncte si golaverajul de 26-16 ii plaseaza pe locul patru, la egalitate cu locul trei si la sase puncte de liderul Cork City, echipa care are insa si un meci in plus disputat. Apararea este stalpul de baza al formatiei gazda. Formatia oaspete, Dundalk, a pierdut sefia clasamentului dupa ce in ultimele doua etape a reusit doar doua remize. Echipa vizitatoare are 40 de puncte si un golaveraj de 44-16, laudandu-se cu cel mai bun atac din Irlanda Premier League. Aceste cifre fac ca echipa sa fie pe locul secund, la trei lungimi de lider, insa si cu un meci in minus. O victorie i-ar readuce pe oaspeti in fruntea clasamentului
Pariuri Shamrock vs Dundalk
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.73

  • Asa cum s-a intamplat in patru din precedentele cinci confruntari directe, mizam si acum pe goluri in ambele porti. Dundalk are de departe cel mai bun atac din Irlanda, pe cand Shamrock dispune si ea de un joc bun de atac, marcand de 26 de ori in 18 etape.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,