Pariuri Sportive – Viitorul Constanta vs Leeds United – 13.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 July, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Viitorul Constanta vs Leeds United (13.07.2014) – ora 18:00
Viitorul Constanta va disputa un super amical duminica de la ora 18:00 in fata unei echipe cu nume important in fotbalul britanic, Leeds United. Partida este de una de pregatire, iar romanii sunt vazuti probabil cu sansa a doua. Este pentru prima data cand cele doua formatii sunt puse fata in fata.
Viitorul Constanta Leeds United
Viitorul Constanta a avut un final de sezon foarte reusit, salvandu-se de la retrogradare, terminand cu doua puncte peste zona rosie a clasamentului din Liga 1. Echipa lui Hagi a disputat si un meci amical in aceasta vara, pregatindu-se de noua stagiune, pierzand insa in fata celor de la Lugano, scor 1-4 in urma cu doua zile, defensiva fiind in continuare punctul slab. Leeds United este un nume mult mai sonor pentru microbisti, fiind o echipa importanta din istoria fotbalului englez. La ora actuala Leeds evolueaza in Championship, a doua liga din Anglia, insa chiar si asa, pretentiile inca sunt mari la echipa, avand ca obiectiv promovarea in Premier League la finalul stagiunii curente. Noi ne asteptam ca Leeds sa-si confirme superioritatea.
Pariuri Viitorul Constanta vs Leeds United
Info pariuri sportive: 2 solist

  • La ora actuala, cand este scrisa aceasta avancronica, nu au aparut cotele pentru acest duel. Noi totusi recomandam un succes al englezilor, acestia evoluand la un nivel mai ridicat, plus ca au si un lot mai valoros la prima vedere fara dubii.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,