Pariul zilei – 13.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 July, 2014. Postat in Pariul Zilei

UC Dublin vs Sligo Rovers (13.07.2014) – ora 17:00
pariul zilei2Pariul zilei de azi, 13 Iulie 2014, vine din Irlanda Premier League, mai exact de la duelul dintre UC Dublin si Sligo Rovers. Partida va incepe la ora 17:00, ora Romaniei.
In ultimii doi ani cele doua formatii au fost adversare in cinci randuri, de fiecare data Sligo reusind sa se impuna categoric.
UC Dublin Sligo Rovers
UC Dublin este una dintre cele mai slabe formatii ale campionatului din Irlanda, ocupand penultimul loc in clasament. Formatia din capitala este a 11-a mai exact, cu 14 puncte si un golaveraj de 18-37, avand penultima defensiva din campionat. Forma de moment este de asemenea una dezastruoasa, dovada ca UC Dublin a castigat un singur punct in ultimele cinci etape. Cu patru victorii, un egal si patru esecuri in cele noua deplasari de pana acum, Sligo Rovers este favorita in aceasta partida, avand si nevoie de victorie pentru a mai incerca sa recuperez din diferenta fata de locurile fruntase. In acest moment oaspetii sunt pe cinci, cu 26 de puncte, la 11 lungimi de podium si tot atatea de locul patru, ocupat de Shamrock.
Pariuri UC Dublin vs Sligo Rovers
Info pariuri sportive: Sligo Rovers -1.0 HA @ 1.80

  • Ultimele cinci rezultate directe au insemnat mereu victorii pentru cei de la Sligo, insa de fiecare data diferenta de scor a fost de cel putin trei goluri. Acum mizam pe un succes la minim doua goluri diferenta, iar daca vom vedea o victorie la limita, miza pariata va fi rambursata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,