Pariuri Sportive – Valerenga vs Rosenborg – 13.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 July, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Valerenga vs Rosenborg (13.07.2014) – ora 18:00
Valerenga si Rosenborg vor fi adversare duminica incepand cu ora 18:00 in cea de-a 15-a etapa a campionatului din Tippeligaen, iar derby-ul se anunta foarte echilibrata, asa cum o arata si cotele agentiilor.
Rosenborg a avut mai mult castig de cauza in ultimele intalniri directe, castigand de trei in ultimii doi ani, la care se adauga si un rezultat de egalitate.
Valerenga Rosenborg
Valerenga este o formatie solida, formatie care lupta chiar pentru podium in acest sezon. Dupa primele 14 etape de campionat gazdele sunt pe locul cinci cu 23 de puncte si un golaveraj de 26-18, avand un atac redutabil. In ultimele doua etape Valerenga a castigat un singur punct, echipa fiind intr-o scadere vizibila de forma. Patru victorii si doua remize au gazdele in sase meciuri jucate acasa pana acum. Rosenborg este singura echipa din Norvegia Tippeligaen fara infrangere in cele sapte deplasari de pana acum, avand trei succese si patru remize. Cu punctaj maxim in ultimele trei etape, Rosenborg este formatia momentului in Norvegia, ajungand la 26 de puncte si un golaveraj de 31-21 si urcand astfel pe locul trei in clasament, totusi foarte departe de lider, la zece puncte mai exact.
Pariuri Valerenga vs Rosenborg
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.44

  • Se intalnesc in acest meci doua dintre cele mai ofensive echipe din Norvegia, iar noi ne-am indreptat atentia catre un pariu conform caruia vom vedea goluri si de-o parte si de alta, la fel ca in doua din precedentele trei intalniri directe.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,