Meciul zilei – 12.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 July, 2014. Postat in Meciul Zilei

St. Liege vs PAOK (12.07.2014) – ora 18:00
meciul zilei2Pentru meciul zilei de azi, 12 Iulie, ne-am indreptat atentia catre partida amicala dintre Standard Liege si PAOK Salonic, partida ce se anunta foarte echilibrata, cele doua echipe pornind aproape cu sasne egala. Acesta este primul meci direct din istorie intre cele doua.
St. Liege PAOK
Standard Liege are o cota de 2.40 in acest moment la bet365 pentru un eventual succes, avand avantajul faptului ca a disputat un meci amical in aceasta vara, incheiat fara gol in fata celor de la Aalborg in urma cu trei zile. Standard a fost la un pas de titlu in Belgia, ratand pe ultima suta de metri, asta dupa ce a fost lider pe 90% din perioada campionatului. PAOK pe de alta parte a incheiat campionatul din Grecia pe locul trei, in spatele rivalilor de la Olympiakos si Panathinaikos. Dezavantajul grecilor este faptul ca acesta este primul amical al verii, insa chiar si asa, valoarea lotului echilibreaza destul de mult balanta, avand o cota de 2.50, si anume sanse aproximativ egale de victorie cu cele ale belgienilor in acest moment.
Pariuri St. Liege vs PAOK
Info pariuri sportive: Sub 3.5 goluri @ 1.35

  • Meciul amical dintre Standard Liege si PAOK Salonic se anunta foarte strans si echilibrat, lucru reliefat si de cote, fiind greu de spus cine are prima sansa. Noi mizam pe faptul ca vom vedea maxim trei reusite, mai ales ca ambele formatii au defensive solide.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,