Pariul zilei – 12.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 July, 2014. Postat in Pariul Zilei

Sion vs Sahtior Donetsk (12.07.2014) – ora 20:00
pariul zilei2Pentru pariul zilei de azi, 12 Iulie 2014, am ales o cota de 1.91, cota ce vine de la meciul dintre FC Sion si Sahtior Donetsk si este oferita de agentia online, bet365.com.
In 2010 cele doua echipe au mai disputat un meci amical, castigat de Sahtior, scor 2-1, dar si in aceasta vara, mai exact acum sase zile, tot Sahtior castigand cu 1-0.
Sion Sahtior Donetsk
FC Sion a avut o vara destul de activa in privinta meciurilor amicale, pregatindu-se intens pentru sezonul viitor din Super League. Elvetienii au bifat un egal, urmat de doua victorii si o infrangere, insa doar Sahtior poate fi considerata o echipa cu pretentii mari din cele patru adversare de pana acum. Bet365 ofera o cota de 6.00 pentru victoria elvetienilor in aceasta partida amicala. De partea cealalta, Sahtior Donetsk, la fel ca si FC sion, a fost foarte activa vara aceasta, ba chiar mai activa, avand deja opt meciuri amicale disputate. Bilantul este bun, cu sapte victorii obtinute si o singura infrangere bifata, scor 2-4 in fata celor de la Salzburg, echipa care practic a explodat in ultima perioada. Ofensiva ramane stalpul de baza al echipei.
Pariuri Sion vs Sahtior Donetsk
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.91

  • Suntem de parere ca intre cele doua tabere nu exista termen de comparatie la ora actuala, iar noi mizam pe o victorie clara a ucrainienilor, plus ca acestia sa conduca si la pauza.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,