Meciul zilei – 13.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 12 July, 2015. Postat in Meciul Zilei

ACS Poli Timisoara vs Pandurii Tg. Jiu (13.07.2015) – ora 21:00
meciul zilei2Prima etapa din sezonul 2015-2016 al Ligii 1 va fi incheiata luni seara, atunci cand ACS Poli Timisoara va da piept cu Pandurii Tg. Jiu de la ora 21:00. E bine de stiut ca precedentele sase meciuri ale etapei s-au incheiat la egalitate.
ACS Poli Timisoara Pandurii Tg. Jiu
ACS Poli Timisoara este o formatie proaspat promovata in acest sezon, iar rezultatele din perioada de pregatire au fost incurajatoare pentru banateni. Mai exact, acestia au inregistrat doua victorii, 2-0 cu Zavric si 2-0 cu Bekescsaba, la care se adauga si remiza alba cu Rad, astfel ca Timisoara n-a primit gol in pregatire. Totusi gazdele sunt vazuti cu sansa a doua la agentiile de pariuri. Pandurii Tg. Jiu n-a fost la fel de activa ca si adversara de luni seara pe parcursul acestei veri, insa oltenii tintesc o clasare in primele sase in stagiunea curenta, desi sezonul trecut a fost unul modest in care echipa s-a salvat cu emotii de la retrogradare. Gorjenii sunt favoriti, insa ramane de vazut daca vor sparge gheata, dupa ce etapa aceasta am avut parte numai de remize.
Pariuri – ACS Poli Timisoara vs Pandurii Tg. Jiu
Info pariuri sportive Sub 2.5 goluri @ 1.57

  • Liga 1 este in general un campionat de under 2.5, iar un astfel de meci nu anunta un mare spectacol. Bineinteles, nimic nu este exclus, insa mergem pe maxim doua reusite la Timisoara.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!