Pronostic – Trencin vs Steaua – 14.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 12 July, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

steaua

Atractia principala a acestei saptamani, si probabil cel mai asteptat meci al inceputul de sezon de catre stelisti, va avea loc marti seara de la ora 21:30, atunci cand Steaua va debuta in preliminariile UCL contra slovacilor de la Trencin.

Echipa gazda vine dupa o vara foarte activa, disputand deja cinci meciuri de pregatire. Rezultele n-au rupt gura targului, insa nici nu putem spune ca au dezamagit, cu trei succese si doua infrangeri trecute in cont. Campioana Slovaciei pare net inferioara in fata Stelei la nivel de lot, insa forma slaba a alor nostri ar putea sa-si spuna iar cuvantul, ceea ce nu speram sa se intample.

Steaua Bucuresti, dupa cum am spus, traverseaza o perioada destul de delicata, astfel ca in meciurile amicale, patru la numar, n-a impresionat prea tare, ba din contra, iar in debutul oficial de sezon a dezamagit destul de tare, pierzand Super Cupa Romaniei in fata celor de la ASA Tg. Mures, dupa care a urmat remiza alba de pe teren propriu cu Petrolul Ploiesti in prima etapa a campionatului. Steaua e usor favorita marti seara, insa nu va fi o misiune lejera.

Pronostic: X2 @ 1.44
Desi nu se afla in cea mai buna perioada a lor, mergem totusi pe mana campionilor Romaniei. Am ales insa un pariu ceva mai precaut, cu dubla sansa, astfel ca ne-am multumi si cu un rezultat de egalitate in Slovacia.