Meciul zilei – 13.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 12 July, 2016. Postat in Meciul Zilei

Crusaders vs FC Copenhaga (13.07.2016) – ora 21:00
meciul zilei2Campioana Irlandei de Nord, Crusaders, va primi vizita campioanei din Danemarca, FC Copenhaga, meciul urmand sa aiba loc miercuri seara de la ora 21:00. Oaspetii urmaresc sa transeze calificarea inca din mansa tur.
Crusaders
FC Copenhaga
Cursaders a sustinut in singur meci in ultimele zece saptamani, amicalul de pe 25 Iunie contra lui Bala, castigat cu scorul de 3-0. La prima vedere nord-irlandezii sunt net inferiori la orice capitol, pornind cu sansa a doua si la pariuri. Mai exact, cota pentru succesul acestora este in jur de 9.00 momentan, egalul fiind cotat cu 5.00 la Unibet.FC Copenhaga vine dupa trei meciuri amicale sustinute in ultimele doua saptamani, fara sa impresioneze insa. Echipa a castigat primul amical cu Amkar, scor 3-0, dupa care au urmat doua infrangeri, 0-1 vs Astra Giurgiu si tot 0-1 vs Dinamo Zagreb. Danezii au pierdut o singura deplasare din precedentele opt meciuri oficiale pe teren strain.
Pariuri – Crusaders vs FC Copenhaga
Info pariuri sportive 2 solist @ 1.33

  • Am ales sa nu riscam prea mult cu acest pariu si nici cota nu este una astronomica. Avem totusi incredere ca FC Copenhaga se va impune in fata nord-irlandezilor, net inferiori la prima vedere.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,