Pariul zilei – 13.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 12 July, 2016. Postat in Pariul Zilei

Dundalk vs Hafnarfjordur (13.07.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Dundalk vs Hafnarfjordur pare sa fie unul dintre cele mai interesante dueluri ale zilei de miercuri in preliminariile Champions League. De aici am ales si noi pariul zilei, iar cota de 1.85 merita incercata dupa parerea noastra.
Dundalk
Hafnarfjordur
Dundalk este o formatia care face legea in campionatul Irlandei, avand un atac impresionant, dar si o defensiva de fier. Echipa gazda este foarte solida pe propria arena si cu siguranta va forta victoria miercuri seara pentru a avea o misiune lejera in retur. In orice caz, Dundalk este favorita, insa nu se poate considera deja calificata, avand un adversar dificil in runda curenta.De cealalta parte, Hafnarfjordur este campioana Islandei, echipa care se afla si ea in plin campionat, la fel ca adversara din aceasta partida. Oaspetii sunt intr-o forma de invidiat, neinvinsi in ultimele zece meciuri oficiale de campionat si cupa. Mai exact, Hafnarfjordur a inregistrat in aceasta perioada sapte succese si trei meciuri egale.
Pariuri – Dundalk vs Hafnarfjordur
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.85

  • Dundalk nu va avea un meci usor, insa are avantajul terenului propriu, fiind si favorita la prima vedere. Am ales sa riscam pe victoria gazdelor aici, cota de 1.85 fiind una de luat in seama.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,