Meciul zilei – 13.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 13 August, 2016. Postat in Meciul Zilei

Juventus vs Espanyol  (13.08.2016) – ora 21:00
meciul zilei2Unul dintre amicalele cele mai interesante programate astazi le va pune fata in fata pe Juventus Torino si Espanyol Barcelona. Cele doua tabere se intalnesc de la ora 21:00, ora Romaniei, iar italienii sunt mari favoriti.
JuventusEspanyol
Cota pentru un eventual succes al torinezilor este de 1.45 in momentul de fata. Juventus l-a pierdut pe Paul Pogba vara aceasta, insa l-a adus pe Higuain de la Napoli. Patru meciuri de pregatire au sustinut campionii Italiei in aceasta vara, trecandu-si in cont un egal si trei victorii, cele mai notabile fiind cu Tottenham (2-1) si cu West Ham (3-2).De cealalta parte a baricadei o avem pe Espanyol Barcelona, formatie care vine dupa un sezon modest in Primera Division, dar care spera sa se descurce mai bine anul acesta. Catalanii au inregistrat trei victorii si trei remize in cele sase meciuri amicale. Au intalnit echipe precum Utrecut (1-1), Southampton (1-1) sau Everton (1-0).
Pariuri –  Juventus vs Espanyol  
Info pariuri sportive 1 @ 1.45

  • Fara sa ne complicam prea mult sau sa alegem vreun pariu prea riscant, am decis sa mergem pe ceva simplu aici, mai exact pe victoria lui Juventus.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,