Pariul zilei – 13.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 13 August, 2016. Postat in Pariul Zilei

FC Copenhaga vs Midtjylland (13.08.2016) – ora 19:30
pariul zilei2Pariul zilei de vinerea aceasta are o cota frumoasa de 1.74, iar meciul vine din prima liga de fotbal a Rusiei. Mai exact, Zenit St. Petersburg va primi vizita lui FK Rostov intr-un duel al celor mai solide defensive.
FC Copenhaga
Midtjylland
C Copenhaga a inceput in forta noua stagiune, fara infrangere dupa patru etape scurse. Echipa si-a trecut in cont trei victorii si un egal, marcand de 12 ori si primind un singur gol. Gazdele conduc in clasament, la egalitate cu Randers, dar cu un meci in minus si un golaveraj mult mai bun. Copenhaga are meci in play-off-ul UCL saptamana viitoare.Midtjylland este de asemenea neinvinsa dupa patru etape scurse, bifand insa doua victorii si doua remize. Echipa vizitatoare are opt puncte si se afla pe locul trei, golaverajul de 12-5 fiind unul foarte bun. De altfel, ambele tabere au marcat cate 12 goluri pana acum, fiind cele mai ofensive formatii din fotbalul danez la ora actuala.
Pariuri – FC Copenhaga vs Midtjylland
Info pariuri sportive Ambele marcheaza @ 1.90

  • Se intalnesc doua dintre cele mai solide formatii din Danemarca si cele mai ofensive. Mizam pe goluri si de-o parte si de cealalta, cota de 1.90 fiind foarte atractiva.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,