Meciul zilei – 13.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 13 December, 2014. Postat in Meciul Zilei

Palermo vs Sassuolo (13.12.2014) – ora 19:00
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri de astazi va avea loc in Italia, Palermo si Sassuolo urmand sa deschida ziua de fotbal din Serie A incepand cu ora 19:00. Ambele tabere sunt intr-o perioada buna si isi doresc sa continue pe aceeasi panta ascendenta.
Palermo Sassuolo
Palermo vine dupa cinci etape fara infrangere, cu doua victorii si trei rezultate de egalitate, indepartandu-se astfel la sapte puncte de zona retrogradarii, ajungad pe un linistitor loc 11. Palermo are 18 puncte castigate pana acum si un golaveraj de 17-22, iar pe teren propriu este o roca tare, dovada ca a pierdut un singur joc din cele sapte de pana la ora actuala. Pe de alta parte, Sassuolo se afla intr-o situatie asemanatoare. Echipa oaspete are ca obiectiv evitarea retrogradarii, iar pana acum se tin bine, fiind pe locul zece in Italia, cu 18 puncte si un golaveraj de 15-18. Sassuolo vine si ea, la fel ca adversara de diseara, dupa cinci etape in care a inregistrat doua succese si trei rezultate de egalitate, sperand la un nou rezultat bun.
Pariuri Palermo vs Sassuolo
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.75

  • Una dintre cele mai bune cote de pe piata pentru acest pariu poate fi gasita la Sportingbet (link mai jos). Ne bazam pe forma buna a celor doua tabere din ultima vreme si pe faptul ca nici una nu are un atac impresionant.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!