Pronostic – Cesena vs Fiorentina – 14.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 13 December, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic fiorentina chievo cupa italiei

Cesena si Fiorentina vor fi protagonistele unui meci foarte interesant din cadrul etapei a 15-a in Italia Serie A. Partida va avea loc duminica seara de la ora 19:00, ora Romaniei, iar formatia din Firenze porneste cu prima sansa, cel putin la casele de pariuri.

Cesena este una dintre cele mai iesite din forma echipe ale momentului in Italia, cu doar doua puncte trecute in dreptul ei in ultimele cinci etape. Nou-promovata in Serie A, Cesena pare sa nu faca fata, iar dupa 14 etape a reusit o singura victorie, avand un total de opt puncte in dreptul ei, cu cinci puncte sub zona salvatoare. Constantin Nica este anuntat ca titular pe banda dreapta a Cesenei in acest meci.

Fiorentina pare sa depaseasca usor-usor inceputul slab de campionat, echipa venind dupa trei etape in care a castigat sapte puncte. Mario Gomez si compania au ajuns pe locul noua in Italia, apropiindu-se la patru puncte de pozitiile de Europa League si la sase de podium, mai exact de Champions League. Fiorentina are 20 de puncte in contul ei si un golaveraj de 16-11, doar Juventus avand o defensiva mai solida in acest moment.

Cesena vs Fiorentina echipe probabile:
Cesena (3-5-2): Leali – Capelli, Lucchini, Volta – Nica, Feudis, Cascione, Carbonero, Renzetti – Almeida, Defrel.
Fiorentina (3-5-2): Neto – Basanta, Rodriguez, Savic – Joaquin, Aquilani, Pizarro, Valero, Alonso – Fernandez, Gomez.

Pronostic: 2solist @ 1.50
Fiorentina, dupa cum am spus, a intrat de cateva saptamani pe o panta ascendenta, in timp ce echipa gazda se afla in cadere libera. Acest lucru, plus diferenta neta de valoare dintre cele doua loturi, ne fac sa mizam pe 2 solist in partida de duminica seara.