Meciul zilei – 14.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 13 December, 2014. Postat in Meciul Zilei

PSV vs Twente (14.12.2014) – ora 13:30
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri de astazi va avea loc in Italia, Palermo si Sassuolo urmand sa deschida ziua de fotbal din Serie A incepand cu ora 19:00. Ambele tabere sunt intr-o perioada buna si isi doresc sa continue pe aceeasi panta ascendenta.
PSV Twente
PSV Eindhoven nu isi permite pasi gresiti in derby-ul de duminica cu FC Twente, altfel risca sa piarda pozitia fruntasa in favoarea lui Ajax. Gazdele au 34 de puncte si un golaveraj de 37-11, fiind lideri in Olanda, la un punct peste marea rivala din Amsterdam, dar si cu o restanta de jucat. Liderul din Eredivisie nu se va putea baza pe serviciile lui Oscar Hiljemark in aceasta partida. De partea cealalta, Twente nu pare sa mai aiba aceeasi forta ca sezonul trecut, iar in momentul de fata se afla pe locul sase, fara sperante la locurile de Champions League. Twente are 25 de puncte, fiind la opt lungimi de locul doi si la noua de PSV. Golaverajul de 28-17 este unul bun, ofensiva fiind stalpul de baza, asa cum ne obisnuiesc echipele din Olanda de altfel.
Pariuri PSV vs Twente
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.75

  • Una dintre cele mai bune cote de pe piata pentru acest pariu poate fi gasita la Sportingbet (link mai jos). Ne bazam pe forma buna a celor doua tabere din ultima vreme si pe faptul ca nici una nu are un atac impresionant.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!