Meciul zilei – 14.02.2015

Bilet realizat de Pariuri in 14 February, 2015. Postat in Meciul Zilei

Frankfurt vs Schalke (14.02.2015) – ora 19:30
meciul zilei2Unul dintre meciurile interesante ale zilei de astazi va avea loc in Germania Bundesliga in cea de-a 21-a etapa a campionatului intern. Mai precis, Frankfurt si Schalke vor fi adversare intr-un clasic in care nimic nu este exclus dupa parerea noastra.
Frankfurt Schalke
Frankfurt se prezinta la acest meci dupa ce a inceput returul fara victorie in trei etape, cu o infrangere si doua remize. Echipa ramane undeva la mijlocul clasamentului, pe locul noua mai precis, cu 25 de puncte si cu un golaveraj de 38-41. Frankfurt are al treilea atac din Germania, doar Bayern si Wolfsburg stand mai bine, insa defensiva este cea mai fragila. La polul opus, Schalke 04 pare favorita la locul trei si in acest sezon. Momentan Draxler si ai lui ocupa aceasta pozitie, cu 34 de puncte si cu un golaveraj de 31-22, doar golaverajul facand diferenta intre ei si cei de la Augsburg. Schalke are sapte puncte in spatele lui Wolfsburg si 15 in spatele liderului Bayern, fiind greu de crezut ca spera la un lco mai sus in clasament.
Pariuri Frankfurt vs Schalke
Info pariuri sportive: X2 @ 1.60

  • Frankfurt nu este o formatie tocmai usor de depasit, dar Schalke este pe val in acest debut de retur, iar noi ne asteptam la cel putin un punct castigat de oaspeti in deplasarea de diseara.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!